Loppeladen info

Mandag, onsdag, fredag
kl. 15.30 – 17.00

Lørdag
kl. 10.30 – 12.00

Agervej 18, 9970 Strandby
Tlf: 98 48 05 65

Husk!
- Vi kører med loppeekspressen hver lørdag formiddag. Ring til os senest fredag, så afhenter vi tingene hos dig ganske gratis!

Loppeladen i Strandby!


Mangler du en kop, kande, ny seng eller en habit m/vest, så er Loppeladen bedst!
Strandby har et stort indkøbscenter, som mange kender. Loppeladen er stedet hvor du kan købe om ikke alt, så næsten alt. Loppeladens vareudvalg er næsten ubegrænset, dog føres der ikke hvidevarer, solarier og orgler. Har du en lampe, en seng eller et puslespil, ja, fortsæt selv remsen, du ikke selv kan bruge, så kan loppeladen sikkert. Loppeladen modtager effekter i åbningstiden, kan du ikke selv komme med det, så står loppeekspressen klar. Loppeekspressen kører hver lørdag formiddag. Ønskes besøg af loppeekspressen skal der gives besked senest fredag. Har du købt effekter, men ikke selv kan transportere det hjem, så klarer vi det også.

Loppeladens personale er også en blandet skare. Næste alle generationen er ansat i loppeladen. Ja, der er endda ligeløn, d.v.s. kaffe på kanden i åbningstiden. Kærligheden til FDF´s børnearbejde er drivkraften for alle der arbejder i Loppeladen, at der er et fantastisk fællesskab er jo ingen ulempe. En stor og varm tak til alle ”lopperne”, de arbejder ikke for egen vindings skyld, men for at glæde og gavne børnenearbejdet.

Når der sælges effekter kommer der også penge ind, hvad går disse penge så til. Loppeladen giver tilskud til lejre, ture, indkøb af telte, tovværk m.m.. Pengene fra loppeladen går altså på forskellig vis til børnearbejdet i FDF Strandby.

Husk: En god handel i loppeladen glæder mindst 2, den der køber, men også det barn der får glæde af pengene.